marți, 28 iulie 2009

R360...si "O scurta Istorie a Romanilor" - Partea I

La ora 21:21 una dintre cele mai rablagite garnituri de tren pe care am vazut-o de cand circul cu trenul, incepe sa se miste greoi din gara de nord a Bucurestiului.

Chiar daca trenul circula in regim de Rapid, stau intr-un compartiment mizer de personal langa o doamna care probabil vrea sa se ascunda de controlor.

Dupa vreo 10 minute si-a luat talpasita, dar nu m-am bucurat prea mult de singurate in compartimentul trenului international deoarece aud la un moment dat indemnul controlorului adresat unui tanar suspect sa intre in acelasi compartiment cu mine.

Nu prea imi inspira prea multa incredere si trebuie sa stau cu ochii-n patru pana la Craiova, unde am aflat ca va cobori. Nu stiu cat de multumit este sa citeasca Academia Catavencu sau Dilema Veche. O sa le trimit un mail redactorilor sa puna mai multe poze...

Ar trebui sa ne apropiem de Rosiori. O sa revin cu amanunte mai tarziu din compartimentul trenului international Bucuresti - Belgrad pe care-l impart cu personajul blond si...suspect.

09.07.2009
22:40

luni, 20 iulie 2009

Scuze...

Imi cer scuze pentru lipsa de inactivitate din acest moment. Sper ca atunci cand voi daca de cateva ore de timp liber sa pot posta articole despre o serie de aventuri petrecute in aceasta perioada.

...Belgrad Special...

vineri, 3 iulie 2009

Ce ar putea uri un student la Poli?

Poate nu este cel mai bun moment sa fac o descriere referitoare la ce inseamna Politehnica pentru un student care isi da silinta si incearca sa creada ca cei 4 ani petrecuti aici nu sunt de pomana, dar simt nevoia sa punctez cateva aspecte, care vor ramane pe acest blog. Asta, ca nu cumva peste ani sa laud Politehnica si s-o vad numai in roz...

Ce inseamna pentru mine Politehnica, azi in ultima zi de sesiune, la ora 9 dimineata?

- nopti nedormite, petrecute cu mormane de foi in fata;
- cantitati industriale de cafea si energizante care pregatesc un inginer sanatos pentru viitor;
- indiferenta si inflexibilitate din partea cadrelor didactice;
- existenta in programa a unor cursuri inutile si depasite din toate punctele de vedere;
- birocratie;
- dezechilibru in evaluarea studentilor de la aceeasi facultate;

... si lista poate continua!