vineri, 29 mai 2009

Zilele Ploiestiului

Cred ca este prima data cand Ploiestiul se sarbatoreste cu adevarat. Va fi un weekend special pentru ploiesteni, ei putand sarbatori Zilele Ploiestiului si in cartierul lor.

As comenta mai mult si as lauda si niste persoane, dar suntem in campania electorala..



Hai echipa "Aurului Negru"!

UPDATE: Revin cu programul zilelor de sambata si duminica.

Sâmbătă, 30 mai 2009

Universul Copiilor – locaţii:
Casa de Cultură a Sindicatelor - parc
zona Vest – parc Aurora
zona Nord – parc McDonald’s
Mihai Bravu

Universul Copiilor – program:
Jocuri gonflabile: 11.30 – 19.30
Ponei: 10.00 – 14.00 (câte unul pe locaţie)
Clowni: 16.00 – 18.00

Jocuri interactive

10.30 – 17.30 – Programe artistice susţinute de formaţii şi ansambluri ale instituţiilor şi şcolilor ploieştene
Zona centrală – Bulevard: concursuri şi competiţii sportive
începând cu ora 10.00
Gala de Excelenţă – Teatrul Toma Caragiu
Scena centrală (zona Palatul Culturii) – echipa Mihai Viteazul
începând cu ora 20.30: Heaven, Mircea Baniciu, Compact, Alexandra Ungureanu & Crush, Sistem
Scena 1 (zona Vest – parcarea Kaufland) – Echipa Ion Luca Caragiale
începând cu ora 18.00: Luna, Raoul, Maria Ciobanu, Cătălin Crişan, Corina Chiriac
Scena 2 (zona Nord – parcarea Interex) – Echipa Nichita Stănescu
începând cu ora 18.00: Shock, Maria Ciobanu, Cătălin Crişan, Corina Chiriac, Raoul
Scena 3 (zona mihai bravu) – echipa aurului negru
începând cu ora 18.00: Luna, Corina Chiriac, Raoul, Maria Ciobanu, Cătălin Crişan

Discotecă în aer liber
Sala Sporturilor – începând cu 22.30: cu DJ Vali Bărbulescu, DJ Sava

Motorrock
Parcul Bucov – începând cu orele 21.00: – prezentator: Hrubaru, de la Cronica Cârcotaşilor; Altar, Viţa de Vie, Trooper.

Duminică, 31 mai 2009

Universul Copiilor – locaţii:
Casa de Cultură a Sindicatelor - parc
zona Vest – parc Aurora
zona Nord – parc McDonald’s
Mihai Bravu
Universul Copiilor – program:
Jocuri gonflabile: 11.30 – 19.30
Ponei: 10.00 – 14.00 (câte unul pe locaţie)
Clowni: 16.00 – 18.00

Jocuri interactive

10.30 – 13.00: Programe artistice susţinute de formaţii şi ansambluri ale instituţiilor şi şcolilor ploieştene
Zona centrală – Bulevard: defilarea echipelor

Pe toată durata desfăşurării Zilelor Oraşului Ploieşti, cetăţenii beneficiază de:
• bungee-jumping;
• proiecţie de filme pe ecrane în aer liber;
• accesul gratuit în toate muzeele până la ora 24.00;
• accesul gratuit în toate bazele sportive până la ora 24.00: Bazinul Vega, Stadionul Ilie Oană, Sala Sporturilor Olimpia, Clubul Laguna, CS Petrolul Ploieşti ’95, Clubul Galaxy, Baza sportivă Ana Maria Pop, sala de sport Leonard Doroftei
• spectacole de circ in zona de lângă Gara de Vest

http://www.phonline.ro/zilele-orasului-ploiesti-program/

joi, 28 mai 2009

Zambet electoral

In timp ce ma intorceam acasa, am dat pe langa Universitatea Nationala de Aparare de un banner mare cu Vadim Tudor si Gigi Becali.

In mod normal, trec nepasator pe langa afise electorale sau fatuci care impart flyere pentru nu stiu ce candidat. Pur si simplu nu ma intereseaza si consider ca sunt destul de informat ca sa nu fiu convins printr-un afis, flyer, bricheta sau pix sa votez cu cineva.

Azi, uitandu-ma la fata satisfacuta a Tribunului, am reusit sa schitez un zambet. Am vazut imaginea unui om care a reusit sa readuca la viata un partid. Nu conteaza prin ce mijloace. Datorita naivitatii romanilor, PRM-ul va reusi sa ajunga din nou in prim planul politicii romanesti. Sunt partide care de ani buni de zile nu reusesc sa treaca de 2 procente investind bani multi in PR si in campanii, rezultatele intarziind sa apara.

Doamne fereste ca toate partidele sa aplice strategia PRM-ului! Dar, iata ca ei au reusit! Vadim a profitat la maxim de inmormantarile transmite in direct la OTV si de arestarea lui Becali pentru a-si ridica partidul...

Sa-l vezi pe Vadim cu gura pana la urechi, avandu-l de gat pe Becali mi se pare "genial"... Mie mi-a atras atentia! Sper sa nu fi atras atentia prea multor alegatori OTV-isti..

duminică, 24 mai 2009

O zi in Timisoara...

Ce face un student din Bucuresti cand se plictiseste?
Pleaca la Timisoara o zi...

DSC01617DSC01618

DSC01619DSC01604

DSC01605DSC01607

DSC01608DSC01609

DSC01610DSC01611

DSC01612DSC01613

DSC01615DSC01616


Impresii:

- Nu o sa mai plec niciodata cu acceleratul la Timisoara.
- Daca nu-l trezeste cineva pe Ciuhandu, Timisoara devine mai urata ca Bucurestiul.
- O "plescavitarie" ar deveni cel mai de succes local din Regie.
- Ce profit au timisorenii la cat de ieftine sunt unele chestii, comparativ cu Bucurestiul?

joi, 21 mai 2009

Vizita...la Cotroceni

Duminica ce tocmai a trecut, am reusit sa vizitez Palatul Cotroceni. Trecand peste cele 2 ore petrecute in soare la coada, peste nesimtirea multor persoane "respectabile" care stiu sa dea cu coatele in multime si peste frenezia unora dupa atingerea presedintelui Basescu, pot spune ca a fost o experienta frumoasa. Am avut ce vedea si am ramas placut surprins de frumusetea gradinii.

Uitati cateva poze:

DSC01552DSC01553

DSC01559DSC01560

DSC01562DSC01563

DSC01564DSC01565

DSC01566DSC01567

DSC01568DSC01569

DSC01572

miercuri, 20 mai 2009

Vin alegerile..

Se vor strica prietenii, se va calca pe cadavre, se vor face aliante cu dusmanii...

Toate cu un singur scop, succesul!

Este un succes cu doua taisuri. Te poate ridica pe culmi si mai inalte, iar daca nu stii sa-l stapanesti, te va dobori. Atunci, prietenii te vor uita sau iti vor aduce reprosuri iar dusmanii se vor bucura de insuccesul tau..

Ramane de vazut cine va fi cel mai tare. Ramane de vazut daca cel care va castiga va invinge cu adevarat...

luni, 11 mai 2009

Dumitru Farcas e kitch?

Daca si Dumitru Farcas a devenit un personaj reprezentantiv kitch-ului, inseamna ca trebuie sa plecam dracu in alta tara... Nu cred ca pe acest blog am sustinut PDL-ul, deci nu se poate spune ca sunt subiectiv in acest comentariu.

Ma doare in fund ca PDL-istii si-au lansat candidatii si ma doare in fund modul cum au petrecut si pe cine au invitat. Ma enerveaza ca unii "muzicieni" sunt atat de incuiati si fara sansa de a reveni cu picioarele pe pamant. Ma doare ca nu stim sa ne recunoastem valorile si ca exista personaje care considera kitch si manea tot ce nu suna asemanator cu muzica pe care o asculta la posturile de radio cretine sau cu muzica pe care o asculta la o cafea vorbind cu sila banalitati...

O dovada:

vineri, 8 mai 2009

Primavara asta BEC-ul se aprinde pentru tine!

BEST Bucuresti iti propune un nou concept de competitie inginereasca, una ce urmareste sa impace o gama variata de aptitudini: creativitate, originalitate, indemanare, spirit de echipa. Ai ocazia de a participa la unul din cele 3 concursuri de Team Design sau cele 2 concursuri de Case Study, toate pregatite de companii de renume. In finala evenimentului, echipele castigatoare in zilele precedente se vor duela intr-o competitie de Team Design, respectiv Case Study.

Editia aceasta va straluci mai mult ca oricand, caci o echipa de castori entuziasti au invadat Politehnica si iti pregatesc o serie de concursuri carora nu le poti rezista. In perioada 11-15 mai 2009 castorii te invita sa iti etalezi cunostintele si abilitatile la lumina BEC-ului!

Daca echipa de castori ti-a starnit curiozitatea nu mai sta pe ganduri si inscrie-te la unul din cele 5 concursuri! Poti aplica direct pe site sau la standurile BEST pe care le vei gasi amplasate in holurile AN-BN din universitatea POLITEHNICA.

INSCRIE-TE ACUM!

PARTENERI EVENIMENT: Adobe, Veolia, InBev;
SPONSORI: GigaByte, Red Bull;
PARTENERI MEDIA: Regie Live, BizCampus, Business.edu, PRO FM Campus, ambition!, Studentie.ro, PC World, Fitzuica;
SUSTINATORI: Universitatea Politehnica Bucuresti, Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera

e-PNTCD

Am observat destul de multa preocupare in randul taranistilor pentru alegerile europarlamentare. Am descoperit un site interactiv unde se gasesc informatii despre multi candidati, materiale de campanie, stiri, strategie, agenda, modalitati de implicare.. Probabil s-a depus destul de multa munca in a face site si cred ca si bani..

Mie mi se pare acest lucru o pierdere de timp si bani, atat timp cat partidul nu va sari de 2 % nici la aceste alegeri. Nu cred ca problema PNTCD-ului sta intr-un site, un cont de twitter sau Facebook.

Cu o strategie buna de PR, in care sa fie reamintiti seniorii partidului, sa fie promovate agresiv posibilitatile de dezvoltare, iar proiectele realiste sa fie cat mai vizibile, PNTCD-ul ar avea sanse sa atinga acel prag electoral.

Pana atunci, vor ramane cu vesnica impresia ca sunt neintelesi de societate...

joi, 7 mai 2009

Cel mai cumplit sentiment..

Voi care credeti ca e cel mai cumplit sentiment care il poate simti cineva pentru tine? Ura? Invidie? Eu cred ca mila.

Am urmarit inainte de Paste emisiunea speciala a lui Mircea Badea, care a avut-o ca invitata pe Teo Trandafir. Nu sunt genul de adolescent care se uita cu nerabdare la emisiunea acestuia pentru a veni a doua zi in cercul lui de prieteni cu o idee inovatoare marca "Mircea Badea". Nu am un sentiment de admiratie pentru el, dar nici nu pot spune ca este un om oarecare de televiziune. Este peste media oamenilor de televiziune din Romania, dar nu cu mult.. De multe ori reuseste sa coboare la nivelul acestora.

Revin la emisiune. Teo Trandafir a spus atunci un lucru care mi-a ramas in memorie si dupa cateva saptamani am inceput sa-l "rumeg". Cel mai groaznic este ca unei persoane sa-i fie mila de mine.

M-am pus in aceasta situatie. Cum as reactiona daca as simti mila cuiva fata de mine? Multi ar reactiona pozitiv si ar aprecia gestul "milosului" gandindu-se ca acesta se gandeste la el si ii intelege necazurile.

Pe mine un astfel de sentiment m-ar transforma radical. Cat timp voi mai avea resurse, voi incerca sa inlocuiesc mila cu admiratia. Nu-mi permit acest sentiment. Poate ca as recurge si la atacuri asupra persoanei... Cat timp mai pot face ceva, sa fiu demn de mila mi se pare de neconceput. Din pacate, aceasta transformare iti poate cauza pierderi in randul cunostintelor. Am spus in randul cunostintelor si nu in randul prietenilor. Nu cred ca unui prieten ii poate fi mila de tine. Acesta trebuie sa fie langa tine la bine si la rau asa cum si tu ai fost langa el. Mila trebuie lasata celui mai mare dusman, unuia caruia nu-i pasa de posibilele resentimente...

duminică, 3 mai 2009

Bariere

Ai cateodata senzatia ca le poti face pe toate. Gasesti lucruri faine iar dorinta sa te implici este foarte mare. Te gandesti in perspectiva si realizezi ca daca tot ce ti-ai propus iese bine, ar fi exceptional. Viitorul suna mai bine pentru tine!

Nu te gandesti intotdeauna la obstacole. Nu te gandesti ca un proiect ar pica pentru ca nu mai poti face fata. Nu realizezi pe moment ca dezamagirea ratarii unui proiect poate implica o serie de insuccese iar gandurile tale pe viitor incep sa se intunece. Revi la starea initiala, revi la mediocritate. Pe mine ma sperie cel mai mult mediocritatea si nu as vrea ca si pe viitor sa o cunosc. Imi plac extremele si vreau sa ajung la ele. Drumul este greu si este si mai greu sa-ti pastrezi o doza de ambitie constanta. Cei slabi clacheaza. Ei sunt sortiti mediocritatii.

Ce bariere pot aparea? Timpul prea scurt, o persoana "destructiva", o situatie imprevizibila... Ne putem imagina multe astfel de bariere. Cel mai important este sa le ocolim si sa ne asumam riscul ca ne poate calca trenul oricand...